Bakuchiol—Ihe na-eme ihe na-egbochi ịka nká na-ewu ewu

Kedu ihe bụ Bakuchiol?
Bakuchiol bụ ihe na-arụ ọrụ 100% sitere na mkpụrụ osisi babchi (osisi psoralea corylifolia).A kọwara ya dị ka ezigbo nhọrọ maka retinol, ọ na-egosi myirịta dị egwu na arụmọrụ retinoids mana ọ na-adị nro karịa akpụkpọ ahụ.Bakuchiol bụ ihe na-arụ ọrụ 100% sitere na mkpụrụ osisi babchi (osisi psoralea corylifolia).A kọwara ya dị ka ezigbo nhọrọ maka retinol, ọ na-egosi myirịta dị egwu na arụmọrụ retinoids mana ọ na-adị nro karịa akpụkpọ ahụ.Bakuchiol anyị na-achọ imeziwanye nchekwa ahụike mmadụ na gburugburu ebe obibi ọkachasị na ịchọ mma.
https://www.zfbiotec.com/bakuchiol-product/

Akụkọ banyere Bakuchiol:
G. Mehta, U. Ramdas Nayak na S. Dev bụ nke mbụ chọpụtara kemịkalụ ahụ, Bakuchiol na 1966 na National Chemistry Laboratory na Poona, India.Aha ya bụ osisi Bakuchi.Kemịkal ahụ adịla anya na osisi ndị ọzọ, mana ọ bụghị n'ogo dị elu.Osisi Psoralea corylifolia nwere ifuru odo odo mara mma na ísì ụtọ.
A na-eji osisi ahụ, Psoralea corylifolia, mee ihe ruo ọtụtụ narị afọ na nkà mmụta ọgwụ Ayurvedic nke ndị China na ndị India.N'ihi ya, osisi na mkpụrụ nwere ọtụtụ aha dabere na obodo si na olumba a na-asụ;ọmụmaatụ, Babchi, Bakuchi, Babechi, Bavanchi, Bu Gu Zhi, Ku Tzu, Cot Chu.
Na ihe ịchọ mma, Bakuchiol malitere iji ya na North America na Europe na 2007 mgbe Sytheon wetara ya n'ahịa.N'ihi ya, a na-achọ ngwaahịa Bakuchiol na ahịa nlekọta anụ ahụ na-arị elu.

bakuchiol-2

Ọrụ nke Bakuchiol:

1. Na-ebelata Ahịrị Dị Mma na Wrinkles

2. Na-akwalite Mgbanwe Akpụkpọ anụ na ịdị ike

3. Na-akpali collagen

4. Na-eme ka akpụkpọ ahụ dị njọ na nke mebiri emebi dị jụụ

5. Na-alụso otutu ọgụ

6. Na-eme ka hyperpigmentation dịkwuo mma

bakuchiol-8

Ngwa Bakuchiol:

1.In ubi ịchọ mma,eji maka mgbochi ịka nká na inhibiting melanin.

2.Na ahụike ubi, eji maka mbelata ọbara shuga na ọbara abụba, mgbochi ọrịa cancer, mgbochi ịda mbà n'obi na ichebe imeju.

Kedu ka esi azụta Bakuchiol?

Just send an email to sales@zfbiotec.com, or submit your needs at the bottom, we’re here for you!


Oge nzipu: Nov-09-2022